Dokumenter

Faktura på e-post fra Myre Sjarkhavn ASØksnes Havnevesen administrerer driften til Myre Sjarkhavn AS. En av oppgavene er utsending av fakturaer. Vi ønsker nå å sende disse på epost.

En av oppgavene som Øksnes Havnevesen administrerer for Myre Sjarkhavn AS er utsending av faktura. Dette er en del av regnskapstjenestene som kjøpes fra regnskapsbyrå. Det er viktig å holde kostnadene nede og vi ønsker å gå over til å sende ut faktura  på epost fra 31.10 2015.  Vi trenger derfor epostene til dem som er kunder hos Myre Sjarkhavn AS. Vi vil sende ut sms med melding om dette til de som vi har telefonnummer til.

Det er viktig at epost-adressen som sendes inn til oss er korrekt stavet og det er en adresse som blir sjekket av eier med jevne mellomrom.

Du kan bruke følgende epostadresse for å informere oss om du vil ha tilsendt faktura på epost: havnevesenet@oksnes.kommune.no 

Dersom det er enklere kan en svare på mottatt sms til nr 951 53 872.

Vennligst skriv Faktura Myre Sjarkhavn i emnefeltet. Husk også at du forteller hvem som er registrert som kunde for den aktuelle epostadressen. Dersom du ønsker annen korrespondanse på epost fra Myre Sjarkhavn AS ønsker vi at du forteller oss det.

Har du spørsmål om dette må du gjerne kontakte oss på tlf 951 53 872